Lähetä meille viesti

  Betta Digital – helposti lähestyttävä digitoimisto

  Koodi menestykseen

  Onko aika uudistaa verkkosivut, tai kaipaatko tukea digimarkkinointiin? Etsitkö asiantuntevaa, rehellistä ja pitkäaikaista digikumppania? Voit lopettaa etsimisen, sillä olet löytänyt meidät! Perehdymme liiketoimintaasi, jotta pystymme ehdottamaan ja toteuttamaan yrityksellesi aidosti hyödyllisiä digiratkaisuja. 

  Palvelut

  Ohjelmointi ja verkkosivut

  Teemme käyttäjälähtöisiä ja tavoitteellisia digikokonaisuuksia. Vahva koodiosaamisemme mahdollistaa vaativimpienkin verkkojärjestelmien, verkkosivujen, verkkokauppojen ja sovellusten toteutuksen. Projektimme käynnistyvät aina huolellisella suunnittelulla: kartoitamme todelliset tarpeesi ja selvitämme, millainen ratkaisu palvelee aidosti juuri sinua ja asiakkaitasi parhaiten.

  Lue lisää

  Visuaalinen suunnittelu ja liikkuva kuva

  Saamme yrityksesi näyttämään juuri siltä, mistä olet ennen vain haaveillut. Erotu kilpailijoistasi huolitellulla ilmeellä, joka kuvastaa yrityksesi arvoja ja on yhtenäinen läpi kanavien. Voit luottaa graafisen suunnittelun, 3D-grafiikan, valokuvauksen ja videotuotannon meidän käsiimme.

  Lue lisää

  Digimarkkinointi ja sisällöntuotanto 

  Toteutamme suunnitelmallista digimarkkinointia, jotta potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut. Tiedämme, miten saat parhaan hyödyn irti nettisivuistasi, sosiaalisesta mediasta, hakukoneista ja uutiskirjeistä. Loihdimme liiketoiminnallisia tavoitteitasi palvelevat sisällöt, jotka näyttävät ja kuulostavat paremmalta, kuin mitä uskalsit odottaa.

  Lue lisää

  Asiakkaamme kertovat

  Pohdimme ja kartoitimme monia tunnettuja vaihtoehtoja. Päädyimme lopulta Bettaan, koska olimme vakuuttuneita heidän asiantuntijuudestaan.

  Maaret Kallio & WSOY

  Kilpailutusvaihessa tuli selväksi, että Betta Digital on juuri oikea toimisto hoitamaan projektia. Bettan kanssa työskentely on ollut erittäin jouhevaa.

  Viestintä ja kehitys -säätiö

  Olen helpottunut siitä, että voin sanoa löytäneeni yhteistyökumppanin, joka on kuin oman organisaatiomme jatke. Pidän Bettan huolellisesta työn jäljestä ja kyvystä hallita laajaa kokonaisuutta.

  Poistoa Oy

  Töitämme Instagramissa

  Miksi voisimme olla sinulle juuri se oikea digikumppani? 

  Perehdymme liiketoimintaasi ja toimialaasi

  ”Meidän alaamme on vaikea ymmärtää” – olemme kuulleet tämän monelta asiakkaaltamme aloituspalaverissa. Silti kerta toisensa jälkeen he ovat häkeltyneet siitä, miten hyvin saamme kiinni heidän liiketoiminnastaan. Perehdymme huolellisesti kunkin asiakkaamme tarpeisiin sekä alan ominaispiirteisiin. Tutustumme aina myös siihen, mitä kilpailijasi tekevät.  

  Asiantuntijamme yhtyvät osaksi tiimiäsi

  Meiltä et ainoastaan osta palvelua, vaan ammattilaistemme aikaa ja omistautumista. Asiantuntijamme suhtautuvat jokaiseen asiakkaaseemme kuin omaan yritykseensä: emme etsi oikoteitä onneen, vaan teemme kestäviä ja tuloksellisia ratkaisuja yhdessä tiimisi kanssa. Mukaudumme organisaatiosi jatkeeksi, joten työskentely kanssamme on mutkatonta ja kommunikointi kanssamme helppoa.

  Suosittelemme aidosti hyödyllisiä ratkaisuja ­

  Kun kerrot, mitä haluaisit meidän tekevän, olemme rehellisiä siitä, onko se mielestämme paras ratkaisu. Suosittelemme aina liiketoiminnallesi parhaiten sopivia vaihtoehtoja: kerromme jos jokin toimenpide kuluttaa turhaan resurssejasi tai jos jokin toinen ratkaisu palvelisi juuri sinun liiketoimintaasi paremmin.  

  Kehitämme ratkaisujamme datan avulla

  Seuraamme työmme tuloksia sekä digikanaviesi käyttäjädataa, jotta voimme ehdottaa sinulle tarpeen mukaan kehitystoimenpiteitä. Analytiikan ansiosta selvitämme myös, mitkä markkinointitoimenpiteet tuovat parhaiten tuloksia. Emme siis jätä tiimiäsi oman onnensa nojaan, kun projektimme on valmistunut, vaan huolehdimme siitä, että saat parhaan hyödyn irti digikanavistasi.