Lähetä meille viesti

  Visuaalinen suunnittelu ja liikkuva kuva

  Loihdimme visuaalisen ilmeen, jolla erotut kilpailijoistasi 

  Saamme yrityksesi näyttämään juuri siltä, mistä olet ennen vain haaveillut. Erotu kilpailijoistasi huolitellulla ilmeellä, joka kuvastaa yrityksesi arvoja ja on yhtenäinen läpi kanavien. Voit luottaa graafisen suunnittelun, 3D-grafiikan, valokuvauksen ja videotuotannon meidän käsiimme. 

  Kerro viestisi tyylikkäästi 

  Tärkeimmät viestit kannattaa kertoa tyylikkäästi ja tehokkaasti. Käärimme sanomasi oikeaa kohderyhmää puhuttelevaan visuaaliseen ilmeeseen, josta huokuvat yrityksesi arvot. Laadukas ulkomuoto vahvistaa brändiäsi, on uskottava ja houkuttelee puoleensa. Se synnyttää juuri niitä mielikuvia, joita haluat saada aikaiseksi. Viimeistä yksityiskohtaa myöden hiottu ilme on johdonmukainen kanavasta toiseen. 

  Kaikkiin verkkopalveluprojekteihimme kuuluu myös visuaalinen suunnittelu. Visuaalinen ilme on olennaisen osa verkkosivun, -kaupan tai sovelluksen käyttökokemusta: se synnyttää ensivaikutelman sekä vaikuttaa käyttökokemukseen. Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä avautuu myös loistava tilaisuus päivittää koko yrityksen ilme.  

  Visuaalisen suunnittelun palvelumme

  Verkkosivujen ja -kauppojen
  ulkoasut

  Ulkoasusuunnittelu on aina osa verkkopalveluprojektejamme. Hyvä ilme on erottuva, kuvastaa yritystäsi sekä sen arvoja ja on yhtenäinen yrityksen kaiken muun viestinnän ja markkinoinnin kanssa. 

  3D-kuvitus

  3D-grafiikka avaa uusia mahdollisuuksia yrityksesi esittelyyn. Mallinnamme tuotteita käsinkosketeltavaan 3D-muotoon, rakennamme näyttäviä efektejä videoihin ja animoimme logon liikkumaan kolmessa ulottuvuudessa.

  Yrityksen ilme

  Graafisella suunnittelulla annamme koko yrityksellesi tai tuotteellesi ilmeen ja identiteetin. Takaamme yrityksellesi huolitellun, raikkaan ja tavoiteltujen mielikuvien mukaisen ilmeen. 

  Videot ja valokuvat 

  Toteutamme yritys- ja mainosvideot, tapahtumien videoinnit, animaatiot ja ohjevideot. Laadimme videoon brändisi mukaisen käsikirjoituksen ja grafiikan. Tuotamme videoita TV-käyttöön, verkon mainoskanaviin ja sosiaalisen median kanaviin.

  Kampanjoiden ulkoasut

  Väritämme kampanjasi tyylikkäällä ja puhuttelevalla ulkoasulla. Visuaalinen suunnittelu kruunaa digimarkkinoinnin palvelumme. 

  Visuaaliset prototyypit 

  Teemme prototyypit, jotka helpottavat lopullisen tuotteen tai verkkopalvelun kokonaisuuden hahmottamista. Prototyypin ansiosta varmistamme jo suunnitteluvaiheessa, että lopputulos miellyttää sinua. 

  Panosta laadukkaaseen videotuotantoon

  Video on näyttävä ja vakuuttava tapa luoda mielikuvia. Se on myös digikanavien suosima mediamuoto, minkä ansiosta videolle kertyy keskimäärin laajempi näkyvyys sekä paremmat tulokset kuin pelkälle tekstille tai kuvalle. Videon laatuun kannattaa panostaa, sillä potentiaaliset asiakkaasi ovat jatkuvasti laatutietoisempia digikanavien sisällöistä ja heikko toteutus voi jättää syvät lommot brändiisi. 

  Toteutamme ensiluokkaiset videot sekä animaatiot, ja huolehdimme laadukkaasta äänituotannosta, leikkauksesta ja editoinnista. Hyvin suunniteltu video palvelee monessa kanavassa aina uudelleen ja uudelleen. Videon avulla voimme myös esimerkiksi nostaa hakukonenäkyvyyttäsi tai tehdä somemainonnastasi entistä mieleenpainuvampaa.    

   Lähetä Klausille viesti

   Kerron mielelläni lisää juuri teille sopivista visuaalisista ratkaisuista. Soita tai lähetä viesti.

   Klaus Mäkelä

   Klaus Mäkelä

   050 327 0701
   klaus@betta.fi

    Lähetä Klausille viesti