Lähetä meille viesti

  Ohjelmointi ja verkkosivut

  Kasvatamme ja kehitämme liiketoimintaasi verkkopalveluiden ja -sovellusten avulla

  Teemme käyttäjälähtöisiä ja tavoitteellisia digikokonaisuuksia. Vahva koodiosaamisemme mahdollistaa vaativimpienkin verkkojärjestelmien, nettisivujen, verkkokauppojen ja sovellusten toteutuksen. Projektimme käynnistyvät aina huolellisella suunnittelulla: kartoitamme todelliset tarpeesi ja selvitämme, millainen ratkaisu palvelee aidosti juuri sinua ja asiakkaitasi parhaiten.

  Meiltä saat koodin menestykseen

  Betta on rakentunut vahvan koodiosaamisen ympärille. Hallitsemme vaativimmatkin toteutukset vankalla kokemuksellamme sekä jatkuvasti päivittämällämme osaamisella. Räätälöimme palvelumme tarpeisiisi sopivaksi, ja lyöttäydymme osaksi tiimiäsi. Voit olla vakuuttunut siitä, että kokonaisvaltainen digitaalisen liiketoimintasi kehitys on meille kunnia-asia.

  Sivustoprojekteissamme suosimme WordPress-julkaisujärjestelmää ja verkkokauppaprojekteissa WordPressin päälle asennettavaa Woocommerce-lisäosaa. Päätös sivuston alustasta tehdään kuitenkin projektikohtaisesti sivuston tavoitteiden sekä teknisten vaatimusten mukaan, ja hallitsemme yhtä lailla myös muut julkaisujärjestelmät. 

  Kattavat digipalvelumme

  Verkkosivut

  Toteutamme verkkosivuja, joista huokuu brändin henki. Teemme strategisia ja muotoiltuja kokonaisuuksia, ja otamme alusta alkaen huomioon sivuston tavoitteet.

  Verkkokaupat

  Teemme verkkokauppoja, joiden toteutuksessa on huomioitu ostoprosessin ja ylläpidon helppous sekä yrityksen brändi.

  Käyttöliittymäsuunnittelu

  Kaikki projektimme käynnistyvät huolellisella suunnittelulla: kartoitamme tavoitteet, mahdollisuudet ja olemassa olevan datan. Niiden pohjalta luomme kokonaisuuksia, jotka palvelevat käyttäjiä mahdollisimman hyvin.

  Integraatiot

  Toteutamme integraatioita eri järjestelmien välille, jotta ne pelaavat yhteen juuri tarvitulla tavalla. 

  Järjestelmät ja sovellukset

  Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintasi tueksi sopivat digitaaliset ratkaisut, kuten erilaiset järjestelmät ja sovellukset.

  Jatkuva kehitys

  Ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme verkkopalveluita. Keräämme kävijätietoja, ja opastamme asiakkaitamme hyödyntämään analytiikasta kerättyä dataa omassa uusasiakashankinnassaan. 

  Palvelumme ei lakkaa, kun sivut valmistuvat

  Emme hylkää sinua, kun projektimme on nähnyt päivänvalon. Työtä ei kannata lopettaa, kun nettisivut on julkaistu tai verkkokaupan ensimmäiset kaupat on tehty. Tästä matka vasta alkaa. Tärkein tehtävämme on kehittää liiketoimintaasi sekä kohdeyleisösi asiakaskokemusta.  

  Jatkuva kehitys on olennainen osa digitaalisessa liiketoiminnassa onnistumista. Olemme valmiita tekemään pitkäjänteistä kehitystyötä verkkopalvelusi eteen. Tarjoamme avuksesi ylläpitopalveluita, jatkokehitystä, tulosten analysointia sekä digimarkkinointia, jonka ansiosta potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi. 

  Tavoitteletko todellisia tuloksia verkkosivuilla?

  Verkkosivusto on paljon enemmän kuin yrityksen digitaalinen käyntikortti. Hyvä verkkosivusto tuo todellisia hyötyjä liiketoiminnalle, edistää asiakashankintaa ja sitouttaa olemassa olevia asiakkaita. Lue alta lisää siitä, mitä verkkosivuston toteutuksessa tulee huomioida, kun tavoitteena on kääntää verkkosivuliikenne liiketoiminnallisiksi tuloksiksi.

   Lähetä Klausille viesti

   Kerron mielelläni lisää juuri teille sopivista digiratkaisuista. Soita tai lähetä viesti.

   Klaus Mäkelä

   Klaus Mäkelä

   050 327 0701
   klaus@betta.fi

    Lähetä Klausille viesti