Lähetä meille viesti

  Poistoa Oy luottaa digimarkkinointinsa Bettan käsiin

  Poistoa, Suomen suurin homesiivoukseen erikoistunut yritys, luottaa laajan digimarkkinointipalettinsa Bettan käsiin.

  Mitä teemme?

  • Poistoan verkkosivut ja hakukoneoptimointi

  • Poistoan sisällöntuotanto ja visuaalinen ilme

  • Poistoan somekanavat ja -mainonta

  • Poistoan hakukonemainonta

  • Valo- ja videokuvaus

  Poistoa Oy

  www.poistoa.fi

  Sisällöillä kirkastetaan asiantuntija- ja työnantajamielikuvia

  Poistoan sisällöissä on keskitytty erityisesti kahteen päätavoitteeseen: yrityksen asiantuntija- sekä työnantajamielikuvan kirkastamiseen.

  – Homesiivous ei ole mitään puuhastelua, vaan ammattitaitoa ja osaamista vaativaa työtä. Erotumme monista kilpailijoistamme sillä, että hallitsemme alan tuoreimman tutkimustiedon sekä menetelmät ja koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti. On erittäin tärkeää, että nämä asiat korostuvat viestinnässämme ja markkinoinnissamme, Poistoan perustaja Niina Kesti summaa. 

  Poistoa rekryää vuosittain kymmeniä työntekijöitä. Puhtausalalla kilpailu osaavasta työvoimasta on kovaa, joten työnantajamielikuvaan panostaminen on Poistoalle elintärkeää. 

  – Teemme yhdessä Bettan sekä rekrytointejamme hoitavan yrityksen kanssa paljon töitä sen eteen, että erotumme eduksemme myös työnantajana. 

  Avainsanat ja hakukonenäkyvyys haltuun

  Poistoan uusasiakashankinnan kannalta on oleellista tavoittaa henkilöt, jotka etsivät ratkaisua homeongelmaan. Yksi Poistoan markkinoinnin tavoitteista on ollut varmistaa, että yritys löytyy olennaisilla hakusanoilla.   

  – Tarkalla avainsanojen kartoittamisella ja niiden ympärille luoduilla sisällöillä on otettu haltuun hakukonenäkyvyyttä, jotta homesiivouksesta tietoa etsivä päätyy Poistoan sivuille, Bettan digimarkkinointipalveluista vastaava Marena Ahonen kertoo.

  Hedelmällinen yhteistyö kumpuaa kommunikaatiosta ja ymmärryksestä

  Niina Kestin mukaan oman yrityksen markkinoinnin ulkoistaminen tuntui aluksi haastavalta.

  Poistoan markkinoinnin erityispiirteet

  Asiantuntijamielikuva

  Poistoa on oman alansa suunnannäyttäjä: yritys on mukana alan tutkimuksessa ja hyödyntää uusinta tutkimustietoa käytännön työssään. Se myös erottaa Poistoan kilpailijoistaan, joten asiantuntijamielikuvan rakentaminen on oleellinen osa Poistoan markkinointia. 

  Työnantajamielikuva

  Poistoa on homesiivousalan suurin työnantaja ja rekryää vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä. Alan osaavista tekijöistä käydään kovaa kilpailua, joten Poistoalle on tärkeää panostaa myös työnantajamielikuvaan. 

  Uusasiakashankinta ja asiakkaiden sitouttaminen

  Poistoan homesiivouspalvelu on projektiluontoinen: työssä on onnistuttu, kun samaan kohteeseen ei tarvitse palata. Sama ostaja voi kuitenkin tarvita palvelua useassa kohteessa. Markkinoinnilla tuetaan siis sekä uusasiakashankintaa että asiakkaiden sitouttamista.

  – En luottanut siihen, että kukaan oman tiimimme ulkopuolinen saisi asiastamme kiinni. Ajattelin, että vain me itse voimme pukea alamme ammattitaidon sanoiksi. Oman organisaatiomme aika ja osaaminen ei kuitenkaan riitä kaikkeen. 

  Kesti antaakin Bettalle erityiskiitosta kyvystä ymmärtää Poistoan tarpeita ja mukautua alan vaatimuksiin. 

  Olen helpottunut siitä, että voin sanoa löytäneeni yhteistyökumppanin, joka on kuin oman organisaatiomme jatke. Pidän Bettan huolellisesta työn jäljestä ja kyvystä hallita laajaa kokonaisuutta.

  – Olen helpottunut siitä, että voin sanoa löytäneeni yhteistyökumppanin, joka on kuin oman organisaatiomme jatke. Pidän Bettan huolellisesta työn jäljestä ja kyvystä hallita laajaa kokonaisuutta. Olen urallani nähnyt kaikenlaisia toimijoita, ja osaan siksi arvostaa yhteistyökumppania, jonka kanssa homma oikeasti toimii. Bettalaiset paneutuvat asioihimme aidosti. Voin luottaa siihen, että he ymmärtävät tarpeemme ja osaavat kiteyttää viestimme.

   Lähetä Marenalle viesti

   Oletko kiinnostunut sisältömarkkinoinnista? Soita tai lähetä viesti.

   Marena Ahonen

   Marena Ahonen

   Digimarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
   050 4313222

    Lähetä Marenalle viesti