Lähetä meille viesti

  Klikkasit juuri oikeaa linkkiä!

  Se kaverin kehuma digitoimisto

  Etsitkö asiantuntevaa, rehellistä ja pitkäaikaista digikumppania? Voit lopettaa etsimisen, sillä olet löytänyt meidät! Perehdymme liiketoimintaasi, jotta pystymme ehdottamaan ja toteuttamaan yrityksellesi aidosti hyödyllisiä digiratkaisuja. Soita vaikka heti tai lue alempaa lisää siitä, miten teemme teille tulosta.

  Pohdimme ja kartoitimme monia tunnettuja vaihtoehtoja. Päädyimme lopulta Bettaan, koska olimme vakuuttuneita heidän asiantuntijuudestaan.

  WSOY & Maaret Kallio

  Näin teemme yrityksellesi tulosta

  Lisäämme myyntiäsi verkkosivuilla

  Teemme yhteydenoton tai ostamisen mahdollisimman helpoksi potentiaaliselle asiakkaallesi. Sivustomme ovat nopeita, laadukkaita, luotettavia ja Google-optimoituja. Kehitämme sivustoa analytiikan avulla.

  Luomme tavoiteltuja mielikuvia

  Asiantuntijuudestasi pitää viestiä, jotta mielikuvat siitä voivat syntyä. Laatu syntyy mielikuvista. Hiottu työnantajamielikuva on eduksesi, kun tarvitset työvoimaa. Me osaamme rakentaa tavoittelemiasi mielikuvia. 

  Saamme yrityksesi erottumaan

  Visuaalinen ilme on olennaisen osa verkkosivun, -kaupan tai sovelluksen käyttökokemusta. Saamme yrityksesi erottumaan kilpailijoistasi huolitellulla ilmeellä, joka kuvastaa yrityksesi arvoja ja on yhtenäinen läpi kanavien. 

  Tavoitamme oikean kohderyhmän

  Toteutamme suunnitelmallista digimarkkinointia, jotta potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut. Tiedämme, miten saat parhaan hyödyn irti nettisivuistasi, sosiaalisesta mediasta, hakukoneista ja uutiskirjeistä.

  Kilpailutusvaihessa tuli selväksi,
  että Betta Digital on juuri oikea toimisto hoitamaan projektia.

  Viestintä ja kehitys -säätiö

  Miksi voisimme olla sinulle juuri se oikea digikumppani? 

  Perehdymme liiketoimintaasi ja toimialaasi

  ”Meidän alaamme on vaikea ymmärtää” – olemme kuulleet tämän monelta asiakkaaltamme aloituspalaverissa. Silti kerta toisensa jälkeen he ovat häkeltyneet siitä, miten hyvin saamme kiinni heidän liiketoiminnastaan. Perehdymme huolellisesti kunkin asiakkaamme tarpeisiin sekä alan ominaispiirteisiin. Tutustumme aina myös siihen, mitä kilpailijasi tekevät.  

  Asiantuntijamme yhtyvät osaksi tiimiäsi

  Meiltä et ainoastaan osta palvelua, vaan ammattilaistemme aikaa ja omistautumista. Asiantuntijamme suhtautuvat jokaiseen asiakkaaseemme kuin omaan yritykseensä: emme etsi oikoteitä onneen, vaan teemme kestäviä ja tuloksellisia ratkaisuja yhdessä tiimisi kanssa. Mukaudumme organisaatiosi jatkeeksi, joten työskentely kanssamme on mutkatonta ja kommunikointi kanssamme helppoa.

  Suosittelemme aidosti hyödyllisiä ratkaisuja ­

  Kun kerrot, mitä haluaisit meidän tekevän, olemme rehellisiä siitä, onko se mielestämme paras ratkaisu. Suosittelemme aina liiketoiminnallesi parhaiten sopivia vaihtoehtoja: kerromme jos jokin toimenpide kuluttaa turhaan resurssejasi tai jos jokin toinen ratkaisu palvelisi juuri sinun liiketoimintaasi paremmin.  

  Kehitämme ratkaisujamme datan avulla

  Seuraamme työmme tuloksia sekä digikanaviesi käyttäjädataa, jotta voimme ehdottaa sinulle tarpeen mukaan kehitystoimenpiteitä. Analytiikan ansiosta selvitämme myös, mitkä markkinointitoimenpiteet tuovat parhaiten tuloksia. Emme siis jätä tiimiäsi oman onnensa nojaan, kun projektimme on valmistunut, vaan huolehdimme siitä, että saat parhaan hyödyn irti digikanavistasi.      

  Kun kerrot, mitä haluaisit meidän tekevän, olemme rehellisiä siitä, onko se mielestämme paras ratkaisu. Suosittelemme aina liiketoiminnallesi parhaiten sopivia vaihtoehtoja: kerromme jos jokin toimenpide kuluttaa turhaan resurssejasi tai jos jokin toinen ratkaisu palvelisi juuri sinun liiketoimintaasi paremmin.

   Lähetä Villelle viesti

   Kerron mielelläni lisää juuri teille sopivista digiratkaisuista. Soita tai lähetä viesti.

   Klaus Mäkelä

   Klaus Mäkelä

   050 327 0701
   klaus@betta.fi

    Lähetä Villelle viesti