Lähetä meille viesti

  Rekrytointi

  Betta vahvistaa tiimiään ja laajentaa palveluitaan: Marena Ahonen viestinnän asiantuntijaksi

  Käänsimme uuden sivun Bettan tarinassa, kun Viestintätoimisto Marenitan yrittäjä Marena Ahonen ryhtyi luotsaamaan Bettan viestinnän ja markkinoinnin puolta. Samalla muutimme uusiin tiloihin Kauppatorin laidalle.

  Ahonen tuo mukanaan vahvaa viestinnän ja markkinoinnin osaamista, jolle Bettalla on ollut kysyntää.

  19.11.2020

  – Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet meiltä myös viestinnän, markkinoinnin ja sisältöjen hallitsemista. Nyt voimme vastata tähän toiveeseen ja tarjota monipuoliset palvelut saman katon alta, lupaa Bettan toimitusjohtaja Klaus Mäkelä.

  Bettan ja Marenitan yhdistymisen myötä palveluvalikoimaamme sisältyvät nyt siis myös sisällöntuotanto, sosiaalisen median mainonta, Google-mainonta sekä viestinnän ja markkinoinnin konsultointi.

  – Vahvuutemme on aina ollut verkko- sekä digipuolella, joten huipputasoinen sovellus- ja sivustokehitys ovat jatkossakin kärkiosaamistamme. On kuitenkin selvää, että iso osa näistäkin projekteista rakentuu sisällön mukaan. Nämä kaksi kulkevat käsikädessä: vasta yhdessä ne muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden, Mäkelä kiteyttää.

  Sekä Ahonen että Mäkelä ovat tyytyväisiä päätöksestä lähteä yhteiselle tielle.

  – Kesän jälkeen meidän kaikkien oli aika pysähtyä kirkastamaan tulevaisuuden näkymiä. Kun arki vei vauhdilla eteenpäin, meinasivat yrittämisen tavoitteet unohtua. Palveluidemme yhdistämiselle tarjoutui oiva sauma, kun huomasimme, että ennestäänkin vahva yhteistyömme toimii ja tavoitteemme ovat yhtenäiset, Ahonen tuumii.

  Uusi toimisto Kauppatorin laidalla

  Betta-tiimimme kasvoi lokakuussa lisää, kun uusin vahvistuksemme Kasper Koskenvirta aloitti työnsä verkkokehittäjänämme. Samalla meitä neljä vuotta palvellut Linnankadun toimisto sai jäädä ja muuttokuormamme siirtyi Kauppiaskadulle Kauppatorin laidalle.

  – Kasvun myötä aloimme kaivata lisää tilaa ja oikeastaan myös vähän vaihtelua ympäristöön, Mäkelä kertoo.

  Uuden toimistomme keskeisen sijainnin ansiosta sinne on myös asiakkaiden helppo tulla.

  – Vallitsevasta tilanteesta johtuen joudumme toki vielä himmailemaan, mutta toivottavasti viimeistään kesän kynnyksellä päästään jo kutsumaan asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tupaantuliaisiin, Ahonen naurahtaa.

  Poikkeuksellinen vuosi on toki lisännyt myös bettalaisten etätyön määrää. Mäkelä lupaa, että Bettalla tullaan tulevaisuudessakin takaamaan mahdollisuudet joustavaan työntekoon.

  – Itse teen suurimman osan viikosta töitä kotoa käsin Eurasta. Haluamme mahdollistaa etätyön tuoman vapauden jatkossakin, kun tämä korona-aika on saatu selätettyä. Etätyörupeaman jälkeen viihtyisälle toimistolle ja mahtavan työyhteisön keskelle on aina ilo palata.