Seuraamme sivustomme käyttöä evästeiden avulla. Voit hylätä tai hyväksyä ne.
Hyväksy

Asiantuntijamme ovat apunasi

Betta splendens, taistelukala. Tästä pienestä sekä kauniista kalasta muodostuvat nimemme ja logomme. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on, että asiakkaalle on työstämme aidosti hyötyä. Toinen arvoistamme juontaa juurensa yrityksemme etunimestä Betta, joka kuvaa kauneutta. Haluamme, että työmme on näyttävää, mieleenpainuvaa ja tehokasta.

Tiimimme koostuu kokeneista alansa asiantuntijoista, ja vastaamme monipuolisesta alihankintaverkostosta, jonka avulla pystymme tarjoamaan suuretkin projektit kustannustehokkaasti. Toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa toimivia ratkaisuja ideologiaamme noudattaen – näyttävästi, mieleenpainuvasti ja tehokkaasti.

Tiimi pitkän kokemuksen asiantuntijoita

Kuinka voimme auttaa?

Olemme turkulainen digitoimisto, jonka ydinosaamiseen kuuluu ketterä ohjelmistokehitys sekä näyttävä videotuotanto. Tavoitteenamme on aina kehittää asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa.

Suunnittelu toimii kaiken perustana. Mitä toimenpiteillä tavoittelette ja miksi? Kun tavoitteenne tiedetään, toteutus riippuu asetetuista tavoitteista ja kokonaisuuden onnistuminen tavotteiden toteutumisesta.

Analysoimme teille keräämäämme dataa ja hyödynnämme sitä yhteisissä workshopeissa. Markkinointiin sijoitetun euron tuotto kasvaa merkittävästi, kun tulevia toimenpiteitä ei tarvitse perustaa arvailuun, vaan tiedämme jo valmiiksi mikä toimii.

Tiiviissä kumppanuudessa tunnemme asiakastarpeet ja liiketoiminnan erityispiirteet joka päivä paremmin, jolloin myös liiketoimintaa kehittävien ideoiden määrä kasvaa.