Seuraamme sivustomme käyttöä evästeiden avulla. Voit hylätä tai hyväksyä ne.
Hyväksy

Yrityksesi näköinen verkkokauppa

Suunnitteletko tuotteidesi myymistä internetissä? Tai omistatko jo verkkokaupan, joka ei kuitenkaan syystä tai toisesta toimi optimaalisesti? Mikäli vastasit myöntävästi, ei ratkaisua tarvitse etsiä tätä artikkelia ja yhteydenottoa edempää. Toimiva verkkokauppa myy tuotteesi, mutta se on suunniteltu ostoprosessin ja ylläpidon helppous sekä yrityksen brändi mielessä.

Oli myyntisi kohderyhmänä sitten yritys tai kuluttaja, tai kohdistitpa verkkokauppasi Suomeen tai ulkomaille, Betta Digital auttaa rakentamaan parhaiten myyntiäsi edistävän verkkokaupan. Suunnittelun ja teknisen toteutuksen ohella tarjoamme apua markkinointiin ja asiakaskunnan laajentamiseen. Saat olla mukana prosessissa juuri niin paljon tai niin vähän kuin itse haluat – suunnittelusta toteutukseen ja markkinoinnista ylläpitoon.

WooCommerce mukautuu asiakkaan tarpeisiin

WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän päälle asennettava verkkokauppalisäosa. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin, ja on yksi maailman käytetyimmistä verkkokauppajärjestelmistä. WooCommerce-pohjainen verkkokauppa soveltuu niin fyysisille kuin digitaalisille tuotteille. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WooCommerce mahdollistaa perusteellisen räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaisesti – siksi se on meillekin tärkein alustamme. Haluamme, ettei asiakas ole myöskään sidottu tiettyyn palvelimeen.

WooCommercella on maailmanlaajuisesti suuri joukko kehittäjiä: laajan kehittäjä- ja käyttäjäkunnan takia tietoturvaongelmat havaitaan ja korjataan nopeasti. WooCommerce on laajennettavissa ja sen kustomointi on helppoa. Kaiken lisäksi WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Suomalaiselle verkkokauppayrittäjälle WooCommercen tärkeimpiä maksullisia lisäosia ovat integroinnit logistiikka- ja maksunvälityspalveluita tarjoaviin yrityksiin, kuten Paytrailiin, Checkout Finlandiin, Postiin sekä Matkahuoltoon.

WooCommercen lisäksi toteutamme verkkokauppoja myös muille alustoille. Verkkokauppa-alustan valintaan vaikuttavat erinäiset tekijät myytävän tuotteen luonteesta jatkokehitystarpeisiin, mutta me keskitymme toimivaan lopputulokseen – taustajärjestelmä on lopulta toissijaista. Toteutus seuraa joka tapauksessa samaa kaavaa: suunnittelupalaveri, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, ulkoasun suunnittelu, tekninen toteutus sisällöntuotantoineen, julkaisu, ylläpito ja markkinointi. Asiakas saa itselleen kustakin vaiheesta juuri sen kokoisen roolin kuin itse haluaa.

Räätälöidyt verkkokaupat yrteille, lastenvaatteille ja ihonhoitotuotteille

Bettan tekijöillä on yhteensä yli 15 vuoden kokemus verkkokauppojen rakentamisesta ja kattava tuntemus sen eri osa-alueista. Näiden yhdistettyjen kokemusvuosien turvin olemme toteuttaneet yksilölliset ja toisistaan poikkeaville kohderyhmille suunnatut verkkokaupat muun muassa suomalaisille yrteille, lastenvaatteille ja ihonhoitotuotteille. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, ja siellä sen myös haluamme pitää.

Taival Clothing on ainutlaatuisista kuoseistaan ja käyttömukavuudestaan tunnettuja lastenvaatteita valmistava suomalainen lastenvaatebrändi. Taivalin ja Bettan välisen yhteistyön juuret ulottuvat vuoden 2017 kevääseen. Toteutimme Taivalille kaksikielisen verkkokaupan, jonka ylläpitoa olemme jatkaneet julkaisun jälkeen. Taival vastaa itse tuotteidensa markkinoinnista.

”Lopputuloksena oli toiveiden mukainen, visuaalisesti kaunis ja onnistuneesti hakukoneoptimoitu verkkokauppa, joka toimii kuten pitääkin.”

– Paulina Sundell, Taival Clothing

Nordic Herbs Oy on kotimaisten yrttien tuottamiseen, jatkojalostamiseen ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Yritystemme välinen yhteistyö alkoi niin ikään keväällä 2017. Paremmin Yrttipaja-nimellä tunnetulla yrityksellä oli jo olemassa oma verkkokauppansa, joten sisällöntuotannon sijaan meidän tehtäväksemme jäi toimivaksi havaitsemiemme asioiden siirtäminen uuteen verkkokauppaan. Keskityimme samalla asiakaskokemuksen parantamiseen. Yrttipaja julkaisee verkkokaupastaan myöhemmin myös englanninkielisen version.

”Bettan monipuolisen osaamisen vuoksi saamme kaiken tarvittavan saman katon alta.”

– Petri Koivisto, Nordic Herbs Oy

Beauty In Oy on kauneudenhoitopalveluita tarjoava suomalaisyritys. IN17 on yrityksen tarjoama korkeatasoinen ja hajusteeton ihonhoitosarja, joka on kehitetty vastaamaan kosmetologisten hoitoloiden ja ihoklinikoiden kysyntään. Kuluttajille tuotteet ovat myynnissä ainoastaan alan ammattilaisten kautta. Kesällä 2017 alkaneen yhteistyön myötä syntyikin IN17-ihonhoitosarjalle räätälöity verkkokauppa, joka on suunnattu vain jälleenmyyjille, ja jonka ylläpidosta asiakas itse vastaa. Kuluttajille sivuilta löytyy listaus jälleenmyyjistä.

”Kiitämme mutkattomasta yhteistyöstä. Yhteinen matka jatkukoon!”

– Petra Nuortio-Katajisto, Beauty In Oy

Tavoite mielessä, brändi näkyvillä

Aloittelevalla verkkokauppayrittäjällä on valittavanaan monia ilmaisia verkkokauppa-alustoja, joita kauppias voi hyödyntää toteuttaakseen sivustonsa omin päin. Itse tekemällä oppii, mutta oppiminen käy tällöin monesti kantapään kautta. Yrittäjä ei aina osaa ottaa huomioon sitä, kuinka monta osa-aluetta verkkokaupan tekemisessä on. Betta Digital auttaa toteutuksen kaikilla sektoreilla.

Verkkokauppaa tulee lähestyä kaupalliselta kantilta. Tuote on tärkein, ja tähtäimessä on sen myynnin lisääminen. Ostamisen tulee olla helppoa. Välineitä siihen ovat esimerkiksi sivuston nopeus, onnistunut hakukoneoptimointi sekä hyvä käyttöliittymä. Tavoitteen tulee olla selkeä: mitä myydään, kenelle myydään ja miten myydään. Asiakkaamme toiveet ovat toteutuksen keskiössä, mutta pyrimme ehdottamaan myös sellaisia vaihtoehtoisia ominaisuuksia, joista kauppias ei välttämättä itse ole tietoinen.

Olemme läsnä sivuston avaamisen jälkeenkin ylläpitoon ja markkinointiin liittyen. Toistonkin uhalla: asiakas päättää missä määrin. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin kykenemme reagoimaan hyvinkin nopeasti. Pyrimme luomaan mahdollisimman yksinkertaisen ja toimivan ostoprosessin sekä organisaatiosi brändiä vastaavan verkkokaupan. Jokainen toteutuksemme on yksilöllinen ja asiakasyrityksemme tarpeisiin sovitettu. Bettalta saat koko paketin samasta paikasta.

Haaveiletko yrityksesi näköisestä verkkokaupasta?

Ota yhteyttä, toteutetaan sellainen yhdessä.

Tiesitkö?

Paytrail Oyj:n julkaiseman Verkkokaupan trendit 2019 -raportin mukaan verkkokaupassa tulevat korostumaan kuluttajien ostokäyttäytymisen arvolähtöisyys, personoitu ostokokemus, mobiilimaksaminen, tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet sekä kansainvälistyminen. Lue koko raportti oheisesta linkistä.

Verkkokaupan trendit 2019

Julkaistu: 20.11.2018

Jatka lukemista