Lähetä meille viesti

  Keitä me olemme?

  Betta on digitoimisto, jonka kanssa kuka tahansa haluaisi työskennellä

  Betta splenders – taistelukala. Nimemme ja logomme juontuvat tuohon älykkääseen, suosittuun ja kauniiseen merenelävään. Eikä toki ole yhtään hullumpaa, että Betta lausutaan englanniksi samalla tavalla kuin sana better – parempi. Siihen sanaan tiivistyy myös työmme tähtäin: tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme entistä parempia tuloksia ja aitoa hyötyä. 

  Tiimimme

  Betta syntyi vuonna 2016, kun kolme kaverusta – Klaus, Roope ja Jonas – halusivat luoda itselleen työpaikan, johon olisi mukava tulla. Kun vahvalle koodiosaamiselle riitti kysyntää jo ensimmäisenä vuotenamme, täydensi Lauri joukkoamme.

  Marena hyppäsi mukaan matkaamme syksyllä 2020, kun toimme sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin osaksi palvelukokonaisuuttamme tukemaan asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehitystä. Samoihin aikoihin myös koodiosaamisemme vahvistui entisestään, kun Kasper aloitti työnsä verkkokehittäjänämme.

  Alusta saakka bettalaisille kiva työpaikka on tarkoittanut paitsi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä, myös asiakastöitä, joiden takana tekijämme voivat seistä ylpeinä. Jokainen meistä tavoittelee työssään asiakkaillemme aitoa hyötyä.

  Turun Kauppatorin laidalla sijaitsevassa päämajassamme vallitsee rento tunnelma, nimittäin vaikka teemme työmme tosissamme, emme osaa olla kovin tosikkoja. Eikä haittaa, jos et puhu turkua, olemme nimittäin itsekin monesti etätöissä muiden murteiden vaikutuspiirissä – kuka missäkin.

  Osaajamme

  Klaus Mäkelä Markkinointisuunnittelija +358 50 327 0701
  Klausin vahvuuksista näkyvin on hänen kykynsä mukautua asiakkaalle sopivaan rooliin ja tunnelmaan. Hän on loistava puhuja ja vääntää rautalangankin suoraksi – hienovaraisin mutta kuitenkin varmoin ottein. Klausilla riittää ideoita, näkemystä ja strategista hahmotuskykyä, ja hänellä on yleensä ehdottaa suunnitelmia jo ennen, kuin muut ovat ehtineet muodostaa yhtäkään ajatusta. Klaus naurattaa vitseillään, piristää jokaisen päivää sekä kuuntelee työkavereitaan tarkasti. Yleensä Klaus luotsaa viikkopalavereitamme etänä kotoaan Eurasta käsin. Ammattikorkeakoulusta insinööriksi valmistunut Klaus on työskennellyt alalla vuodesta 2013 saakka.
  Marena Ahonen Digimarkkinointi & viestintä +358 50 4313 222
  Marena on tekstisisältöjen ammattilainen sekä tehokas tavoitteellisen markkinoinnin tekijä. Marenan filosofian maisterin koulutus sekä monipuolinen työtausta ovat koulineet hänestä erinomaisen kirjoittajan, joka hallitsee erilaiset tekstilajit sekä digikanavien vaatimukset. Hän luo kullekin asiakkaalleen yksilöllisesti sopivan ja strategisesti järkevän markkinointipaletin. Hän suhtautuu asiakkaidensa liiketoimintaan kuin omaan yritykseensä, ymmärtää heidän tarpeensa tarkasti ja mukautuu heidän toimialaansa taitavasti. Marena on työskennellyt alalla vuodesta 2013 saakka. Työyhteisöön Marena tuo raikuvaa naurua, vilpitöntä välittämistä sekä ryhdikästä tavoitteellisuutta.
  Tule tutustumaan toimistoomme. Keitämme kaffet!