Tule meille
töihin

Betta Digital tarjoaa loistavan mahdollisuuden uusille talenteille sekä vanhoille tekijöille, joilla on jatkuva halu kehittää itseään niin ihmisenä kuin ammattilaisenakin. Tarjoamme luovan työilmapiirin lisäksi joustavat työajat, työhön tarvittavat koulutukset sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Betta on nuorekas asiantuntijayritys. Tiimillämme on laaja osaaminen mainosalalta, joten et joudu yksin puurtamaan ongelmien kanssa, vaan saat tukea myös teknisiin ongelmiin.

Toimistomme sijaitsee Turussa Aurajoen välittömässä läheisyydessä. Asiakaskuntaamme kuuluu pieniä ja keskisuuria yrityksiä, useita verkkokauppoja sekä startup-yrityksiä.

Etsimme aina uusia kykyjä vahvistamaan tiimiämme, vaikka emme avoimista paikoista erikseen ilmoittaisikaan. Suosittelemme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen parempiduuni@betta.fi. Olitpa sitten myyjä, graafikko, copywriter tai koodari, niin ilmoita viestissäsi selkeästi sinua kiinnostava tehtävä sekä vahvuutesi, sillä tehtävät avataan mieluiten oikean henkilön löydyttyä.