Asiakkaamme näköiset
videot ja valokuvat

Toteutamme kokemuksella laadukasta ja eri kanaviin skaalautuvaa videotuotantoa. Olipa tyylilajina sitten animaatio tai perinteisempi videokuvaus, sen suunnittelu ja toteutus taipuvat meiltä. Videoiden lisäksi otamme tuote- ja henkilökuvia – tarvittaessa studiollamme tai ilmasta käsin!

Videotuotanto

Video on muuttunut viime vuosina verkkoviestinnän kulmakiveksi. Olemme olleet vallankumouksessa mukana alusta alkaen, ja autamme kokemuksellamme asiakkaitamme hyödyntämään videotuotannon eri mahdollisuuksia.

Kauttamme saat yritys- ja mainosvideot, tapahtumien videoinnit, animaatiot, vlogit ja selitys- sekä ohjevideot. Laadimme videoon massasta erottuvan käsikirjoituksen ja grafiikan. Kuvaamme videon tarvittaessa studiollamme, asiakkaan osoittamassa paikassa tai ilmasta käsin, ja huolehdimme laadukkaasta äänituotannosta. Lopuksi leikkaamme ja käsittelemme kuvan sekä äänet valmiiksi kokonaisuudeksi.

Tuotamme videoita TV-käyttöön, verkon mainoskanaviin ja sosiaalisen median kanaviin. Mikäli video ladataan Youtubeen, huolehdimme, että se löytyy palvelun hakua käyttämällä.

Pystymme hyödyntämään videotuotannossa myös 3D-grafiikkaa.

Valokuvat

Videoiden ohessa valokuvat pysyvät vahvoina mielikuvien synnyttäjinä niin verkossa kuin perinteisessä mainonnassa. Otamme laadukkaat tuote- ja henkilökuvat studiollamme ja viemme tarvittaessa kameran taivaalle. Valokuvauksessa emme laita kameraa automaatille ja toivo parasta, vaan otamme huomioon näyttelijän, valaistuksen, sommittelun, optiikan ja kameran asetukset. Kuvan ottamisen jälkeen kuva käsitellään ja muokataan tarvittaessa kohdemediaan soveltuvaksi.