Seuraamme sivustomme käyttöä evästeiden avulla. Voit hylätä tai hyväksyä ne.
Hyväksy

Asiakkaamme näköiset luovat visuaaliset ratkaisut

Tärkeimmät viestit kannattaa kertoa tyylikkäästi ja tehokkaasti. Projektimme lähtee aina liikkeelle tavoitteista: kenelle, mitä ja miksi? Nostamme brändisi arvoa näyttävällä ja brändisi mukaisella lopputuloksella. Myös graafinen suunnittelu on osa tarjoamiamme palveluita – takaamme yrityksellesi huolitellun, raikkaan ja tavoiteltujen mielikuvien mukaisen ilmeen.

Videotuotanto

Toteutamme kokemuksella laadukasta ja eri kanaviin skaalautuvaa videotuotantoa. Olipa tyylilajina sitten animaatio tai perinteisempi videokuvaus, sen suunnittelu ja toteutus taipuvat meiltä. Videoiden lisäksi upeita kuvia – tarvittaessa studiollamme tai ilmasta käsin!

Olemme olleet vallankumouksessa mukana alusta alkaen, ja autamme kokemuksellamme asiakkaitamme hyödyntämään videotuotannon eri mahdollisuuksia.

Kauttamme saat yritys- ja mainosvideot, tapahtumien videoinnit, animaatiot, vlogit ja selitys- sekä ohjevideot. Laadimme videoon massasta erottuvan käsikirjoituksen ja grafiikan. Kuvaamme videon tarvittaessa studiollamme, asiakkaan osoittamassa paikassa tai ilmasta käsin, ja huolehdimme laadukkaasta äänituotannosta. Lopuksi leikkaamme ja käsittelemme kuvan sekä äänet valmiiksi kokonaisuudeksi.

Tuotamme videoita TV-käyttöön, verkon mainoskanaviin ja sosiaalisen median kanaviin. Mikäli video ladataan Youtubeen, huolehdimme, että se löytyy palvelun hakua käyttämällä.

Graafinen suunnittelu

Me muotoilemme kuvaksi sen, mitä tunteita tuotteesi tai palvelusi halutaan herättävän. Suunnittelussa otamme huomioon kohderyhmän, tuotteen tarkoituksen, viestit sekä typografian. Graafista suunnittelutyötä tarvitaan niin bannerin kuin videon työstämisessä. Näiden lisäksi toteutamme näyttävät, visuaaliset infograafit, joilla tuomme asiakkaidemme ydinluvut ja -toiminnot kiinnostavasti esille.

Graafisella suunnittelulla annamme koko yritykselle tai tuotteelle ilmeen ja identiteetin. Haluamme minimoida kuvapankkikuvien käytön, sillä sieltä otettu kuva on todennäköisesti käytössä myös muualla.

3D-grafiikka

3D-grafiikka avaa uusia mahdollisuuksia yrityksesi esittelyyn. Mallinnamme tuotteita käsinkosketeltavaan 3D-muotoon, rakennamme näyttäviä efektejä videoihin ja animoimme logon liikkumaan kolmessa ulottuvuudessa.

Jatka lukemista