Seuraamme sivustomme käyttöä evästeiden avulla. Voit hylätä tai hyväksyä ne.
Hyväksy

Laadukkaat verkkosivut ja järjestelmät

Toteutamme laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarjoamme verkkosivut ja järjestelmät suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon asti. Tuotantoketjumme on ketterä: asiakkaamme tietää miten projekti etenee ja voi olla aktiivisesti mukana toteutusvaiheessa.

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivuja, joista huokuu brändin henki. Teemme strategisia ja muotoiltuja kokonaisuuksia, ja otamme alusta alkaen huomioon sivuston tavoitteet. Hakukoneystävällisellä sisällöntuotannolla varmistamme, että vierailijat löytävät sivustolle, ja toimivalla mobiilioptimoinnilla takaamme, että selailu on miellyttävää niin pöytäkoneen, läppärin kuin mobiililaitteenkin ruudulla. Huolehdimme myös taustatiedoista: keräämme kävijätietoja ja opastamme asiakkaitamme hyödyntämään analytiikasta kerättyä dataa omassa uusasiakashankinnassa.

Suosimme suurimmassa osassa sivustoprojekteja WordPress-julkaisujärjestelmää, mutta osaamisemme ei rajoitu vain yhteen järjestelmään ja päätös sivuston alustasta tehdäänkin aina projektin suunnitteluvaiheessa tavoitteiden ja teknisten ominaisuuksien tarpeen mukaan. Verkkokauppa-alustana käytämme WordPress-julkaisujärjestelmän päälle asennettavaa Woocommerce lisäosaa.

Käytämme paljon avoimen lähdekoodin hyväksi todettuja komponentteja sivustoillamme, mutta muokkaamme tarvittaessa toiminnallisuutta asiakkaan haluamalla tavalla tai luomme täysin uuden ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

Järjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita verkkojärjestelmiä, jotka vaativat skaalautuvia tietokantoja sekä uniikkeja käyttöliittymiä ja integraatioita eri järjestelmiin. Tällaisia ratkaisuja ovat esimerkiksi laajat intra- ja extranetit.

Voimme suunnitella ja toteuttaa projekteja monimutkaisemmista SaaS-palveluista ja mobiilisovelluksista aina yksinkertaisempiin ajanvarausjärjestelmiin ja tuotteiden suodatusvalintoihin.

Verkkojärjestelmät ovat laajoja mittatilaustöitä, joiden tarkoitus on tuoda konkreettista lisäarvoa yritykselle säästetyn ajan ja rahankäytön muodossa. Järjestelmät suunnitellaan toimimaan eri päätelaitteilla. Käytämme järjestelmissä SQL-pohjaisia tietokantoja, jotka keskustelevat toimintavarman taustajärjestelmän kanssa. Hyvin tehdyn taustan päälle on hyvä rakentaa näyttävä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka viimeistellään asiakkaan näköisellä ulkoasulla.

Jatka lukemista