Laadukkaat
verkkosivut ja järjestelmät

Verkkopalvelujemme lähtökohtana on toteuttaa laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarjoamme verkkosivut ja järjestelmät suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon asti. Tuotantoketjumme on ketterä: asiakkaamme tietää miten projekti etenee ja voi aktiivisesti olla mukana toteutusvaiheessa.

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivuja, joista huokuu brändin henki. Teemme strategisia ja muotoiltuja kokonaisuuksia, ja otamme alusta alkaen huomioon sivuston tavoitteet. Hakukoneystävällisellä sisällöntuotannolla varmistamme, että vierailijat löytävät sivustolle, ja toimivalla mobiilioptimoinnilla takaamme, että selailu on miellyttävää niin pöytäkoneen, läppärin kuin mobiililaitteenkin ruudulla. Huolehdimme myös taustatiedoista: keräämme kävijätietoja ja opastamme asiakkaitamme hyödyntämään analytiikasta kerättyä dataa omassa uusasiakashankinnassa.

Järjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita verkkojärjestelmiä, jotka vaativat skaalautuvia tietokantoja sekä uniikkeja käyttöliittymiä ja integraatioita eri järjestelmiin. Tällaisia ratkaisuja ovat esimerkiksi ajanvarausjärjestelmät. Verkkojärjestelmät ovat laajoja mittatilaustöitä, joiden tarkoitus on tuoda konkreettista lisäarvoa yritykselle säästetyn ajan ja rahankäytön muodossa. Järjestelmät suunnitellaan toimimaan eri päätelaitteilla.