Seuraamme sivustomme käyttöä evästeiden avulla. Voit hylätä tai hyväksyä ne.
Hyväksy

Tavoitteitasi palvelevaa sisältöä ja digimainontaa

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi sisällöt ja digimainonnan.
Kaiken lähtökohtana ovat liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Sisällöntuotanto

Erinomainen sisältö on kaiken ydin. Timanttiseksi hiottuna se on monin tavoin arvokasta: sisältö neuvoo ja vakuuttaa, vähentää epätietoutta, terävöittää sanomaa ja johtaa asiakkaat luoksesi.

Kirjoitamme oikeakieliset, laadukkaat ja tavoitteitasi palvelevat sisällöt kaikkiin tarvitsemiisi kanaviin. Tiedämme, millaiset sisällöt miellyttävät hakukoneita, millainen sisältö toimii sosiaalisessa mediassa ja miten kuivastakin aiheesta väritetään mielenkiintoinen teksti.

Digimarkkinointi

Markkinoinnin suunnittelulla ja automaatiolla voidaan vähentää markkinointiin kuluvaa aikaa ja rahaa. Levitämme tavoitteidesi mukaista markkinointia tarkasti valitulle kohderyhmälle – juuri heille, joiden haluat vastaanottavan viestisi.

Digimarkkinoinnin palveluihimme kuuluvat kohderyhmien kartoitus, tavoitteiden asettaminen, viestien suunnittelu, mainoskanavien valinta, mainonnan kohdentaminen sekä mittaus ja tulosten analysointi.

Markkinoinnin automaatiolla on kolme tavoitetta: myynnin kasvattaminen, potentiaalisten asiakkaiden aktivointi ja saavutettujen asiakkaiden hoivaaminen. Suunnittelemalla ja toteuttamalla automaatioon pohjautuvia ratkaisuja varmistamme, että asiakkaasi päätyvät tuotteesi tai palvelusi pariin aina uudelleen.

Jatka lukemista